Contact

Contact opnemen of samenwerken? Dat kan! Stuur een berichtje via contact@readalicious.nl of een DM via Instagram @readalicious.

3 reacties

  1. Geachte persoon,

    Via Schrijven Online ben ik, al zappend, terecht gekomen bij uw site. Die heeft mijn nieuwsgierigheid gewekt en daarom wil ik u de vraag voorleggen of u geïnteresseerd bent in mijn verhalenbundel 21 Beestige Morabels. En er misschien zelfs een recensie over zou willen schrijven. Heel beleefde taal allemaal, maar wel met een concreet doel. De verhalenbundel gaat over kleine tot middelgrote beestjes en is uitgegeven door uitgeverij Palmslag in oktober van dit jaar. De mens is de grote afwezige in mijn verhalen. Mocht uw nieuwsgierigheid zijn gewekt: op de site van Palmslag én op mijn eigen site, http://www.rieksveenker.nl, kunt u meer achtergrondinformatie over deze bundel vinden. Met vriendelijke groet, Rieks Veenker.

  2. Ik heb het idee dat ik net mijn vraag, zie bovenstaande tekst, aan u heb gesteld én verstuurd. Voor alle zekerheid stuur ik deze alsnog een keer in.

  3. Hi Rieks!

    Wat leuk dat je een verhalenbundel hebt geschreven (en toffe omslag!). We hebben het in de groep gegooid, maar doordat we allemaal naast het bloggen ook een fulltime baan hebben, moeten we helaas selectief zijn in de boeken die we lezen. We kiezen daarom alleen boeken die echt in ons interessegebied liggen; het is natuurlijk niet fijn een minder goede recensie te krijgen omdat het genre niet bij de recensente past. Zelf recenseer ik trouwens helemaal geen Nederlandse auteurs omdat ik ook auteur ben.

    Succes met de toekomstige schrijfavonturen!

Laat een reactie achter