Overig

5x interieurtips voor boekenlovers

Iris1997 views

Hou jij ook heel veel van boeken? Dan wil je dat natuurlijk graag laten zien in je huis! Voordat ik ging verhuizen, hield ik me dagenlang bezig met het opzoeken van interieurplaatjes op Pinterest. Het ene na het andere idee bleef in m’n hoofd hangen. Dus vandaag geef ik 5 interieurtips voor boekenlovers!

1. Boeken-behang


Bron: Mr. Perswall
Heb je niet zo veel ruimte, maar droom je wel van een wand vol met boeken? Niet getreurd, er is een oplossing! Je kan namelijk behang kopen met boeken als print. Tof hè? En ondertussen kan je natuurlijk verder gaan met boeken sparen voor een échte wand vol boeken. Dit behang is hier te koop.

2. Posters met je favoriete quote

null
Bron: The Literary Gift Company
Natuurlijk kan je ook je favoriete quote op een poster laten drukken. Is er een boek dat echt je hart heeft gestolen? Of een quote die je maar blijft herhalen? Hang hem aan je muur! Ik zou de bovenstaande quote graag in mijn keuken willen, zodat ik er tijdens mijn ontbijt naar kan kijken. De poster is hier te koop.

3. Keuken accessoires


Bron: The Literary Gift Company
Over je keuken gesproken… Je kan natuurlijk ook mokken kopen met je favoriete boeken, maar je kan ook een stapje verder gaan. Hou je van boeken én van bakken? Dan is dit perfect voor jou! Koekjes in de vorm van Jane Austen zijn toch hartstikke leuk? Deze koekjesvorm kan je hier kopen.
(brb, ik ga deze even kopen).

4. Een boeken-mat


Bron: Rakuten Ichiba. Design: Bob Foundation
Lig je ook graag op de grond te lezen? Doe het dan in stijl: op een boeken-mat! De mat kan je hier kopen. De website is wel in het Japans, maar plaatjes kijken kan altijd, toch?

5. Dekbed overtrek


Bron: Anthropologie
Lees je ook altijd graag voor het slapengaan? Ik word geregeld wakker met een boek in m’n bed. Dat is verleden tijd met dit dekbed, want je kan gewoon je dekbed zelf lezen! Het dekbed is hier te koop.

Welke is jullie favoriet?

Iris heeft een bachelor Engelse taal en cultuur en een master Literair Bedrijf, en heeft sindsdien diverse redactionele en marketingfuncties vervuld bij uitgeverijen van boeken en tijdschriften. Momenteel werkt ze ook tussen de boeken: op de marketing & communicatie afdeling van een bibliotheek! Buiten werktijd zit ze ook met haar neus in de boeken: van YA tot fantasy en van feelgood tot non-fictie, geen genre blijft ongelezen. Wanneer ze niet zit te lezen, rijdt ze op haar motor of staat ze graag in de keuken.

Laat een reactie achter