Overig

Boekenabonnementen

Iris1951 views

Met abonnementen voor tijdschriften zijn we allemaal wel bekend, maar wist je dat je ook een abonnement kan nemen op boeken? Vandaag lichten we een paar literaire abonnementen uit van verschillende uitgeverijen. Ook leuk om cadeau te geven!

A.W. Bruna

Hou je van thrillers? Dan kun je een abonnement nemen op de thrillers van A.W. Bruna! Voor €64,- per jaar ontvang je 4 debuutthrillers. A.W. Bruna heeft onder andere Paula Hawkins (Het meisje in de trein) in het fonds zitten, maar met debutanten is het altijd spannend wat je zal ontvangen. Bekijk het abonnement hier.

Das Mag

Heb je interesse in het fonds van Das Mag? Deze uitgeverij van onder andere Lize Spit biedt een abonnement aan waarbij je kunt kiezen voor papieren of digitale boeken. Je betaalt per boek en krijgt er een Das Mag trui bij. Bekijk het abonnement hier.

Zomer & Keuning

Hou je meer van romans? Uitgeverij Zomer & Keuning heeft verschillende soorten abonnementen die ze aanbieden. De opties zijn: ‘Abonnees van Romanserie klein ontvangen 4x per jaargang een zending van twee romans van bekende Nederlandse auteurs: in januari, maart, september en november. Abonnees van Romanserie basis ontvangen 6x per jaar, namelijk óók in mei en juni, een zending! Sinds 2014 is het ook nog mogelijk een PLUS-abonnement te nemen. U ontvangt dan 4x per jaar twee romans extra, bovenop uw klein- of basisabonnement.’Je kan de boeken laten thuisbezorgen, of bij je favoriete boekhandel ophalen! Bekijk het abonnement hier.

De Correspondent

Ben je dol op de boeken van De Correspondent? Neem dan een abonnement en ontvang 4x per jaar het nieuwste (digitale) boek in huis. Je kan ook kiezen voor de audioboeken, en je betaalt per boek! Bekijk het abonnement hier.

De Bezige Bij

Bij De Bezige Bij ontvang je 4 boeken per jaar voor €75,-. Je krijgt de boeken in huis voordat ze te koop zijn in de winkel! Niet alle boekhandels bieden dit abonnement aan, dus kijk vooral ook even naar de verkooppunten. Bekijk het abonnement hier.

Iris heeft een bachelor Engelse taal en cultuur en een master Literair Bedrijf, en heeft sindsdien diverse redactionele en marketingfuncties vervuld bij uitgeverijen van boeken en tijdschriften. Momenteel werkt ze ook tussen de boeken: op de marketing & communicatie afdeling van een bibliotheek! Buiten werktijd zit ze ook met haar neus in de boeken: van YA tot fantasy en van feelgood tot non-fictie, geen genre blijft ongelezen. Wanneer ze niet zit te lezen, rijdt ze op haar motor of staat ze graag in de keuken.