BoekenboxenOverig

Unboxing So Many Pages boekenbox oktober 2023

Iris353 views
So Many Pages Readalicious - oktober box spoilerfree

In oktober kreeg ik de Nederlandse boekenbox van So Many Pages, met als thema ‘Verborgen Verleden’. 🚩Let op! Dit artikel bevat spoilers over de inhoud van de box. 🚩

Art & boekenleggers

In de box zitten weer prachtige boekenleggers van Bibi van Leeuwen. De ene boekenlegger is de Foiled Zodiac Sign Libra, de andere boekenlegger en artprint zijn op basis van een scène uit het boek.

So Many Pages Readalicious - oktober box art en boekenleggers-min

Reading essentials

Deze superschattige waterfles is vrij klein – een heel handig en handzaam formaat. Ook zitten er twee theetjes in de box, drie bookish stickers, een rolletje tape in de stijl van het boek én een prachtige pin die ook past bij het boek. Alles is zó goed in the(e)ma!

So Many Pages Readalicious - oktober box fles en thee-min
So Many Pages Readalicious - oktober box stickers pin tape-min

Annotation essentials & auteursbrief en handtekening

Verder bevat deze box een annotation guide die past bij het boek, én annotation tabs. Echt handig, want die kon ik onlangs goed gebruiken. Ook is er een boekenlegger in het thema van het boek, een brief van de auteur T.J. Klune én een gesigneerde bookplate.

So Many Pages Readalicious - oktober box auteursbrief en handtekening-min
So Many Pages Readalicious - oktober box annotation set-min

Het boek: Het boomhuis in het bos – T.J. Klune

Het boek is Het boomhuis in het bos – T.J. Klune. Deze auteur is bekend van o.a. de zeer populaire Het weeshuis in de azuurblauwe zee. De YA Het boomhuis in het bos speelt zich af in het hart van een bijzonder bos. Ik ben benieuwd!

Synopsis:
In een klein huis, gebouwd in boomtoppen, wonen drie robots: de vaderlijke androïde Giovanni Lawson, de prettig sadistische verpleegmachine Ratched en de kleine Rambo. Victor Lawson, een mens, woont er ook. Ze vormen een gezin, en ze leven er verborgen en veilig.
Op de dag dat ze een onbekende androïde met het label ‘hap’ repareren, hoort Vic voor het eerst over een gedeeld duister verleden van Hap en Gio – een verleden waarin ze op mensen jaagden. Wanneer Hap per ongeluk robots uit Gio’s vroegere leven informeert over hun verblijfplaats in het bos, is het gezin niet langer veilig. Gio wordt gevangengenomen en teruggebracht naar zijn oude laboratorium.
Samen met de rest van zijn samengestelde gezin gaat Vic op reis om Gio te redden van ontmanteling, of erger nog, herprogrammering. Onderweg, verscheurd door tegenstrijdige gevoelens van verraad en genegenheid, moet Vic voor zichzelf beslissen: kan hij de liefde van Hap accepteren?

Dit was dus de volledige box:

So Many Pages Readalicious - oktober box volledig

Bestellen met korting

Dus ben je ook benieuwd naar de boekenboxen van So Many Pages? Dan kun je gebruik maken van mijn code READALICIOUS voor korting! De code geeft 10% korting op heel je bestelling behalve Nederlandse boeken, of het NL boekenabonnement (dat mag niet ivm de wet van de vaste boekenprijs).
Hij werkt dus wel op de boekenbox met items. Bij aankoop van een boekenbox-abbo, geldt de korting op de eerste box, dus niet op alle boxen die daarna worden afgeschreven. De code is geldig tot en met 01-01-2024.

Dit box heb ik ontvangen van So Many Pages in ruil voor een review. Dit had geen invloed op mijn mening over het boek.

Iris heeft een bachelor Engelse taal en cultuur en een master Literair Bedrijf, en heeft sindsdien diverse redactionele en marketingfuncties vervuld bij uitgeverijen van boeken en tijdschriften. Momenteel werkt ze ook tussen de boeken: op de marketing & communicatie afdeling van een bibliotheek! Buiten werktijd zit ze ook met haar neus in de boeken: van YA tot fantasy en van feelgood tot non-fictie, geen genre blijft ongelezen. Wanneer ze niet zit te lezen, rijdt ze op haar motor of staat ze graag in de keuken.