Overig

Boekenjaar 2021

Iris449 views

75 boeken. Zoveel las ik er in 2021 tot nu toe, en dit was voor mij een record! Zo zie je maar, die lockdowns waren wel ergens goed voor. Hieronder kun je een overzicht zien van de boeken die ik in 2021 las.

Mijn boeken van 2021

Dochter van de Diepzee
Winter op Kreta
Waarom vrouwen minder werken dan mannen
Layla
Het eiland
Een wereld vol lekkers
HappyHart
Een zwaluw in de winter
Uit bloed en as
Gezonde grenzen
Staat van terreur
Ontdek... Dierenhuizen
Leger van Schaduw en Storm
Wie is Maud Dixon?
Miss Lattimore's brief
Vraag het aan Veerle
Ik praat als een rivier
3pak
Een royale vergissing
Alle kleuren van de nacht


Iris Windmeijer’s favorite books »

Welke van de bovenstaande boeken heb jij ook gelezen?

Maar wat waren eigenlijk de best verkochte boeken van 2021? Kobo stuurde ons een overzicht. Wist je dat we in Nederland het meest in de zomermaanden lezen? En deze boeken werden het meest verkocht:

De best verkochte eBoeken van 2021

De best verkochte audioboeken van 2021

Welke van deze boeken heb jij gelezen, of staan nog op jouw lijstje? Ik ben al tijden heel benieuwd naar ’t Hooge Nest van Roxane van Iperen, daar hoor ik veel goede dingen over. Welk boek wil jij in 2022 gaan lezen?

Bron: Rakuten Kobo Book report, https://httpswwwkobocomnlnl.prezly.com/rakuten-kobo-presenteert-het-jaarlijkse-book-report

Iris heeft een bachelor Engelse taal en cultuur en een master Literair Bedrijf, en heeft sindsdien diverse redactionele en marketingfuncties vervuld bij uitgeverijen van boeken en tijdschriften. Momenteel werkt ze ook tussen de boeken: op de marketing & communicatie afdeling van een bibliotheek! Buiten werktijd zit ze ook met haar neus in de boeken: van YA tot fantasy en van feelgood tot non-fictie, geen genre blijft ongelezen. Wanneer ze niet zit te lezen, rijdt ze op haar motor of staat ze graag in de keuken.