Events, uitjes en reizenOverig

Booktok event: Kom je ook naar Paagman’s Turning Pages?

Iris402 views
turning-pages-paagman

Pas vertelde ik al over een aantal leuke bookish events die je in je agenda kan zetten. Zelf heb ik de eerste al in mijn agenda gezet: 4 februari het Paagman’s Turning Pages event! Ik mag namelijk iets heel tofs doen: ik mag de auteurs én jullie daar op de vloer komen interviewen. Zo veel zin in!

Programma

De tickets zijn vanaf 18.00 of 19.00 uur. Het programma is als volgt:

Vanaf 18:30 Laat jouw favoriete boeken signeren door en/of ga op de foto met onder andere Cathinca van Sprundel (Ellowyns toren), Emmy van Ruijven (Supernerd Series), Sander Meij (Alma) en Lysander Mazee (Wolventijd).
18:30-19:00 Kom naar het podium om alles te leren over het schrijversvak (van wie? dat houden we nog even geheim…). Deze Q&A vindt ook nog een keer plaats om 20:00.
19:15-20:00 Op het podium begint het interview met onder andere Lotte van den Noort en Sanne Wijnands (S. Christina). Kom meer te weten over deze fantastische auteurs en stel jouw eigen vraag!
20:00-20:30 Kom naar het podium om alles te leren over het schrijversvak (van wie? dat houden we nog even geheim…).

Dat klinkt veelbelovend toch? Emmy van Ruijven zullen jullie allemaal wel kennen van haar blog Zon en Maan (zo nee: echt een aanrader!), maar ze schrijft en illustreert ook! S. Christina heb ik al eens op Readalicious geïnterviewd over haar serie Heks van vuur en oorlog, en onlangs las ik nog Lotte van den Noort’s Unsinkable. Maar ook Cathinca van Sprundel, Sander Meij en Lysander Mazee ben ik héél erg benieuwd naar en staan op mijn TBR. Extra leuk om ze dus te zien in het echt.

En verder?

Verder is er een silent disco, zijn er veel bookish kraampjes, een Booktok wall, korting, je krijgt een goodiebag… Dit klinkt toch té leuk. En ik zal mijn interviews met de auteurs later ook op mijn blog zetten. Vergeet niet: de dresscode is Turning Pink! Ik ga alvast op zoek naar een goede roze outfit. Ik heb de afgelopen week Emily in Paris gebingwatched dus ben helemaal geïnspireerd 😉.

Tickets

Dus kom je ook? Koop je ticket via Paagman en dan zie ik je misschien wel 4 februari! Kom je dan hallo zeggen?

Dit bericht is een samenwerking met de boekhandel Paagman.

Iris heeft een bachelor Engelse taal en cultuur en een master Literair Bedrijf, en heeft sindsdien diverse redactionele en marketingfuncties vervuld bij uitgeverijen van boeken en tijdschriften. Momenteel werkt ze ook tussen de boeken: op de marketing & communicatie afdeling van een bibliotheek! Buiten werktijd zit ze ook met haar neus in de boeken: van YA tot fantasy en van feelgood tot non-fictie, geen genre blijft ongelezen. Wanneer ze niet zit te lezen, rijdt ze op haar motor of staat ze graag in de keuken.