Overig

Cover Origin – Dan Brown

Iris2291 views

Kijken jullie ook al zo uit naar de nieuwe titel van Dan Brown genaamd Origin? Er is helaas nog vrij weinig bekend over de inhoud van het boek, maar er zijn al veel speculaties. Ik kan echt niet wachten tot er meer bekend is!

De Nederlandse uitgeverij Luitingh-Sijthoff heeft het volgende over Origin op hun website staan:

Van Dan Brown, auteur van de bestsellers Inferno en De Da Vinci Code, verschijnt in oktober 2017 een nieuwe thriller: Origin. Hoofdpersoon is wederom Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek. Dan Brown weeft in Origin weer een mozaïek van codes, wetenschap, religie, geschiedenis, kunst en architectuur tot een razend spannende thriller.

Stem op de Amerikaanse cover

Ook heel leuk: de Amerikaanse uitgeverij hield een wedstrijd waar lezers zelf de cover voor Origin konden maken. De zes finalisten zijn bekend, en nu kan je zelf stemmen! Dit zijn de covers:

Klik hier om zelf te stemmen. Als je gestemd hebt krijg je ook een leuk (gepersonaliseerd!) filmpje te zien. Ook maak je kans op een gesigneerde limited editie van Origin. Dus waar wacht je nog op?

Heb jij al gestemd? Wat is jouw favoriete cover?

Iris heeft een bachelor Engelse taal en cultuur en een master Literair Bedrijf, en heeft sindsdien diverse redactionele en marketingfuncties vervuld bij uitgeverijen van boeken en tijdschriften. Momenteel werkt ze ook tussen de boeken: op de marketing & communicatie afdeling van een bibliotheek! Buiten werktijd zit ze ook met haar neus in de boeken: van YA tot fantasy en van feelgood tot non-fictie, geen genre blijft ongelezen. Wanneer ze niet zit te lezen, rijdt ze op haar motor of staat ze graag in de keuken.

Laat een reactie achter