BoekenboxenOverig

De leukste Nederlandse boekenboxen

Iris1895 views
Ingepakt boek - cadeau - Afbeelding van congerdesign via Pixabay

De afgelopen maanden heb ik een aantal unboxings laten zien van boekenboxen, waaronder die van Illumicrate en So Many Pages. Ik ben even verder gaan kijken welke Nederlandse boekenboxen er nog allemaal zijn. Welke boekenbox ben jij het meest nieuwsgierig naar?

1. So Many Pages

Ik begin met So Many Pages, waar ik al meerdere boxen van ontving (bekijk ook hier mijn unboxing van een van de boxen). Ze hebben een Nederlandse Young Adult Box, en je kan kiezen of je alleen het boek, of de box met het boek en de goodies wil ontvangen. Daarnaast hebben ze regelmatig specials, zoals een box voor kerst of Valentijnsdag. Je kan ook allerlei losse goodies kopen bij So Many Pages (die ze dan met je box meesturen). Lees meer over hun boxen op hun website of bekijk vorige boxen ook via bijvoorbeeld Instagram.

2. Words of Love

Een nieuwe tiny, independent shop is Words of Love. De boekenboxen zijn in het genre romance en de box bevat een boek een goodies. Ook verkopen ze losse goodies op de website. Én: met de code readalicious-10 ontvang je 10% korting! Meer informatie en de boxen kun je bekijken via de website.

Bekijk ook mijn unboxing van de april 2024 box:

3. Tiny Tree Trunk

Ook bij Tiny Tree Trunk kun je kiezen voor maandelijkse boekenboxen, of een speciale box (zoals een Winterbox). Ik heb nog geen boekenbox van hen besteld (maar die staan wel op mijn verlanglijstje dit jaar, dus stay tuned want ik zal ‘m dan natuurlijk voor jullie unboxen). Bekijk ook hun website voor meer informatie.

4. The Bookshelf

The Bookshelf heeft meerdere genres waaruit je kan kiezen voor je boekenbox. Hou je van thrillers? Romans? Of meer hot & steamy? Maak je keuze! Daarnaast kun je kiezen uit een box met het boek en een boekenlegger, de zogenaamde ’together’-box met goodies of zelfs een deluxe gepersonaliseerde boekenbox. Bekijk weer de website voor meer informatie.

5. Anderwereld-Magie

Iedere maand een Mystery boekenbox ontvangen? De box bevat een Nederlands YA (fantasy) of fantasy boek. Dan kun je gaan voor het abonnement van Anderwereld! En natuurlijk bevatten ook deze boxen verschillende goodies. Meer informatie kun je weer vinden op hun website.

Ken je nog meer Nederlandse boekenboxen? Ik hoor graag jullie aanraders!

Ik heb op het moment van schrijven geen samenwerkingen met een van deze partijen en dit bericht is dus op geen enkele manier gesponsord. *In april-mei 2024 ben ik REP voor Words of Love – dit betekent dat ik de box ontvang en jullie gebruik kunnen maken van mijn kortingscode.

Iris heeft een bachelor Engelse taal en cultuur en een master Literair Bedrijf, en heeft sindsdien diverse redactionele en marketingfuncties vervuld bij uitgeverijen van boeken en tijdschriften. Momenteel werkt ze ook tussen de boeken: op de marketing & communicatie afdeling van een bibliotheek! Buiten werktijd zit ze ook met haar neus in de boeken: van YA tot fantasy en van feelgood tot non-fictie, geen genre blijft ongelezen. Wanneer ze niet zit te lezen, rijdt ze op haar motor of staat ze graag in de keuken.