BoekenboxenOverig

De leukste Nederlandse shops met bookish goodies

Iris690 views
De leukste Nederlandse bookish shops voor bookish goodies door Readalicious

Hou jij ook zo van bookish goodies? Ik ben even in m’n favorietenlijst gedoken en kwam de volgende leuke Nederlandse shops met bookish goodies tegen:

So Many Pages

Naast boekenboxen verkoopt So Many Pages ook een scala aan andere bookish goodies: artprints, boekenleggers, notepads, mokken en meer. Bekijk hun aanbod op de website.

Bookdragonmarit

Op zoek naar vrolijke boekenleggers, stickers, bookish notepads en planners, tasjes en meer? Dan is de vrolijke stijl van bookdragonmarit een aanrader. Bekijk het aanbod en haar shop via instagram en etsy.

The Dutchess Reads

Op zoek naar booksleeves, boekenleggers, kaarsen, stickers, thee en andere leuke items? Dan moet je zeker de shop van The Dutchess Reads bekijken. Bekijk het aanbod via de website.

The Tea Coven

Dit is ook een superfijne shop voor bookish theeliefhebbers. Ik ben fan en neem de thee het liefste overal mee naartoe (geen grapje – ik zit lekker Fake Dating te drinken terwijl ik dit typ). Bekijk het aanbod via de website.

The Book-Nerd Gift Shop

Hou je van kaarsen, parfum, boekenleggers, kaarten en andere toffe items van verschillende fandoms en bookish thema’s? Dan kun je het aanbod van The Book-Nerd Gift Shop bekijken! Ik heb een van hun kaarsen gekocht op een bookish event en ben fan. Bekijk het aanbod via de website.

Leoraaileen

Stickers, totebags, artprints, boekenleggers, notepads, pins… Bij Leoraaileen kun je een groot aanbod aan bookish goodies vinden. Bekijk alles op haar website.

Chapter & Chill

Op zoek naar toffe pins, reading journals, sleutelhangers of nog veel meer leuke items? Dan kun je terecht bij Chapter & Chill. Bekijk het aanbod via de website.

ChapterizedNL

Voor een meer romantische sfeer kun je ook naar ChapterizedNL. Ze verkoopt boekenleggers, t-shirts, kaarten, booksleeves, onderzetters en andere bookish goodies. Bekijk het aanbod op de website.

Ohsrslybookmarks

Je hebt nooit genoeg toffe boekenleggers toch? Shop deze of magnetische bladwijzers, totebags en andere bookish items via de etsy of webshop.

Blue Illusion Art

Op zoek naar toffe pins, booksleeves of andere bookish items en bookish art? Bekijk de webshop of etsy van Blue Illusion Art.

Basically Britt

Voor leuke pins, muismatten, onderzetters, stickers en meer kun je de art van Basically Britt bekijken. Bekijk het aanbod op de website.

Lil Magic Store

Boekenleggers, kaarten, tassen, art: ook Lil Magic Bookstore heeft een divers assortiment aan bookish goodies. Bekijk het aanbod via etsy of de webshop.

Till & Dill

Boekenleggers, buttons, notebooks, washi tape: ook Till & Dill heeft een groot en divers aanbod aan bookish merchandise! Bekijk het aanbod via de webshop.

Gwen’s Creative Corner

Op zoek naar supercute booksleeves om je precious boeken in te vervoeren? Dan kun je Gwen’s Creative Corner even bekijken. Deze Belgische shop kun je bekijken via etsy.

Letters & Lights

Op zoek naar lekkere bookish kaarsen en andere goodies? Bekijk hier de website. Let op: Letters and Lights gaat wel stoppen, dus het is nu nog op = op in de shop (maar het is dus ook sale!).

Beyond Stories

Heerlijke bookish kaarsen en waxmelts kun je kopen bij Beyond Stories. Bekijk het aanbod via de webshop.

Anotherview

Op zoek naar toffe mokken, pins, kaarten, posters, boekenleggers of andere art? Misschien herken je de stijl wel van een aantal covers. Dan kun je de webshop en etsy van Anotherview bekijken.

Moonycandles

Ook een toffe aanbieder van bookish kaarsen is Moonycandles. Van Bridgerton tot Harry Potter tot Twilight: er is aanbod voor verschillende fandoms. Bekijk het aanbod via de etsy of de webshop.

TinyTreeTrunk

Naast boekenboxen heeft de TinyTreeTrunk ook boekenboxen, stickers, pins en andere leuke goodies. Bekijk het aanbod via de webshop.

Blossom Books

Ook uitgeverij Blossom Books verkoopt goodies zoals totebags, mokken en meer. Bekijk het aanbod via de webshop. Tip: ze staan ook vaak op de Deventer boekenmarkt met deze goodies!

Celestial Stag Shop

Ook Celestial Stag Shop ontwerpt veel toffe boekenleggers. De webshop heeft momenteel even pauze, maar je kan via de etsy shop een melding aanzetten om op de hoogte te blijven.

Back to the Toys

Ik ben dol op funko’s en in Nederland heeft Back to the Toys twee fysieke winkels: in Eindhoven en Breda. Bekijk het aanbod via de webshop.

Welke shops mis ik nog? Laat het me weten, dan vul ik deze lijst aan!

Iris heeft een bachelor Engelse taal en cultuur en een master Literair Bedrijf, en heeft sindsdien diverse redactionele en marketingfuncties vervuld bij uitgeverijen van boeken en tijdschriften. Momenteel werkt ze ook tussen de boeken: op de marketing & communicatie afdeling van een bibliotheek! Buiten werktijd zit ze ook met haar neus in de boeken: van YA tot fantasy en van feelgood tot non-fictie, geen genre blijft ongelezen. Wanneer ze niet zit te lezen, rijdt ze op haar motor of staat ze graag in de keuken.