Events, uitjes en reizenOverig

My Dark Valentine Event met Sarah Rivens bij Scheltema

Iris153 views
My Dark Valentine event met Sarah Rivens - Readalicious

Op vrijdagavond 16 februari was ik door Uitgeverij Horizon en Scheltema uitgenodigd op het My Dark Valentine Event. Na wat struggles met het OV was het tijd voor een gezellig en intiem event met Captive-auteur Sarah Rivens en een aantal andere booktokkers.

Wist je dat Sarah Rivens zelf helemaal niet leest? Ze schrijft en leest op Wattpad, maar pakt zelf geen boeken op. We hadden het ook later uitgebreid over Wattpad – veel van de aanwezige booktokkers hebben daar ook in het verleden fanfiction gelezen en/of geschreven. Zo leuk! Na het interview met Sarah Rivens was het tijd om zelf thee te maken. We konden kiezen uit een aantal smaken en daar zelf combinaties van maken. Echt een topidee voor een theeliefhebber als ik! Daarna was het tijd om dinerkaarsen te beschilderen. Ook hier deed Sarah gezellig mee. Het was zo gezellig en de intieme setting gaf het echt een extra touch 🖤

Over Captive

Captive is het eerste deel in de serie van Sarah Rivens en een bestseller in Frankrijk! Deze serie valt onder het subgenre Dark Romance, dit betekent dat liefde hand in hand gaat met haat en geweld. Sommige scènes kunnen door de lezer als schokkend worden ervaren.

Synopsis: In het hart van de grootste criminele netwerken ter wereld, daar waar moord en macht heersen, bevinden zich de captives, de gevangenen. Ze zijn de schaduwen en tegelijk de vertegenwoordigers van hun eigenaars.
Al sinds haar puberteit is Ella Collins een gevangene. John, haar bezitter, gebruikt liever haar lichaam en maakt haar leven tot een nachtmerrie. Tot hij haar vertelt dat ze voor iemand anders gaat werken.
Ella dacht dat het niet erger kon, maar beseft al snel dat haar nieuwe eigenaar Ash, de charismatische leider van het Scottnetwerk, van een heel andere orde is. Er ontspint zich een gevaarlijk spel tussen Ash en Ella. Lukt het haar, ondanks haar traumatische verleden, de ijskoude Ash te ontdooien?

Koop het boek Captive via bruna.nl. De link naar bruna.nl is een partnerlink, daar ontvang ik een klein percentage wanneer je via deze link een aankoop doet. Dit heeft geen invloed op jouw prijs.

Bekijk ook mijn aftermovie:

Iris heeft een bachelor Engelse taal en cultuur en een master Literair Bedrijf, en heeft sindsdien diverse redactionele en marketingfuncties vervuld bij uitgeverijen van boeken en tijdschriften. Momenteel werkt ze ook tussen de boeken: op de marketing & communicatie afdeling van een bibliotheek! Buiten werktijd zit ze ook met haar neus in de boeken: van YA tot fantasy en van feelgood tot non-fictie, geen genre blijft ongelezen. Wanneer ze niet zit te lezen, rijdt ze op haar motor of staat ze graag in de keuken.