BoekenboxenOverig

Samenwerking: rep voor So Many Pages

Iris349 views
So Many Pages Readalicious samenwerking kortingscode

Leuk nieuws! In oktober-november-december ben ik één van de reps voor So Many Pages. Deze Nederlandse webshop heeft een toffe maandelijkse boekenbox én nog veel meer!

Kortingscode So Many Pages

Dus ben je ook benieuwd naar de boekenboxen van So Many Pages? Dan kun je gebruik maken van mijn code READALICIOUS voor korting! De code geeft 10% korting op heel je bestelling behalve Nederlandse boeken, of het NL boekenabonnement (dat mag niet ivm de wet van de vaste boekenprijs).
Hij werkt dus wel op de boekenbox met items. Bij aankoop van een boekenbox-abbo, geldt de korting op de eerste box, dus niet op alle boxen die daarna worden afgeschreven. De code is geldig tot en met 01-01-2024.

Benieuwd geworden? Ga snel naar de website van So Many Pages en koop de tofste LE’s en laat je verrassen door hun toffe boekenboxen!

Iris heeft een bachelor Engelse taal en cultuur en een master Literair Bedrijf, en heeft sindsdien diverse redactionele en marketingfuncties vervuld bij uitgeverijen van boeken en tijdschriften. Momenteel werkt ze ook tussen de boeken: op de marketing & communicatie afdeling van een bibliotheek! Buiten werktijd zit ze ook met haar neus in de boeken: van YA tot fantasy en van feelgood tot non-fictie, geen genre blijft ongelezen. Wanneer ze niet zit te lezen, rijdt ze op haar motor of staat ze graag in de keuken.