Overig

Samenwerking: rep voor The Tea Coven

Iris255 views
The Tea Coven en Readalicious samenwerking

Ik heb super leuk nieuws! In de maanden september-oktober-november 2023 ben ik één van de reps van The Tea Coven. The Tea Coven is een winkel met thee geïnspireerd door boeken, hekserij en nerdy culture. Ze verkopen thee, filters, en accessoires zoals mokken.

Bookish tea

Zelf heb ik natuurlijk ook een aantal smaken geprobeerd. De theesmaken zijn gebaseerd op verschillende boeken/fandoms en tropes. Ik heb de volgende smaken gekozen:
– High Lady – a flowery blend of loose-leaf chamomile tea
– Sun Summoner – a sweet blend of loose-leaf oolong tea
– Second Breakfast – a fruity blend of loose-leaf chai tea
– Slow Burn – a passionate blend of loose-leaf green tea
– Fake Dating – a flowery blend of loose-leaf herbal tea 

Bekijk ook mijn unboxing op Instagram! Tot nu toe is mijn favoriet Fake Dating, en van Second Breakfast krijg ik echt wintervibes. Maar ze zijn allemaal erg lekker, en ik neem ze zelfs mee naar m’n werk om daar m’n favo thee te drinken.

Kortingscode The Tea Coven

In de maanden september, oktober en november kun je dus 10% korting krijgen als je de code READALICIOUS10 gebruikt in de shop van The Tea Coven!

Welke Tea Coven thee past bij jou?

Kun je niet kiezen tussen alle lekkere smaken? Je kan op de website ook een quiz doen met welke thee bij jou past. Bij mij kwam er de smaak ‘Fake Dating’ uit – een van de theesmaken die ik ook in huis heb. Ik vind ‘m echt heerlijk (vooral de lekkere nasmaak, mmm).

Bekijk de shop van The Tea Coven hier.

Slow burn book tea - Together we burn Isabel Hernandez - Readalicious
Iris heeft een bachelor Engelse taal en cultuur en een master Literair Bedrijf, en heeft sindsdien diverse redactionele en marketingfuncties vervuld bij uitgeverijen van boeken en tijdschriften. Momenteel werkt ze ook tussen de boeken: op de marketing & communicatie afdeling van een bibliotheek! Buiten werktijd zit ze ook met haar neus in de boeken: van YA tot fantasy en van feelgood tot non-fictie, geen genre blijft ongelezen. Wanneer ze niet zit te lezen, rijdt ze op haar motor of staat ze graag in de keuken.