BoekenboxenOverig

Unboxing Afterlight by Illumicrate augustus 2022

Iris651 views
Illumicrate Afterlight august 2022 - 1a-min

Ik vind boekenboxen altijd zó fascinerend: ze bevatten meestal prachtige (hardcover) special editions en onwijs leuke goodies. Ondanks het enorme aanbod aan boekenboxen, had ik er nog niet eerder een besteld. Meestal bekijk ik ze namelijk allemaal, en dan wil ik ze ook allemaal hebben 😉 Maar de Afterlight by Illumicrate box van augustus 2022 bevatte zo’n leuk boek, die kon ik niet laten liggen.

🚩 Let op! Dit artikel bevat spoilers over de inhoud van de box. 🚩 Lees dus niet verder als je (nog) niet wilt weten wat er in de box zit!

Illumicrate Afterlight august 2022

De Afterlight box is een kwartaalabonnement met een romantisch boek en 2-3 fandomneutrale items. De focus van de box is tijd voor jezelf nemen. Als je ook geïnteresseerd bent, kun je meer informatie over het bestellen op de website van Illumicrate vinden.

Het boek: Love on the Brain

Er zit dus een speciale editie van een romantisch boek in de box. In de augustus box is dat Love on the Brain van Ali Hazelwood. Je kan haar kennen van De liefdeshypothese (/The Love Hypothesis), waarover ik pas al een recensie schreef. Ik was echt weg van dat boek, dus ik heb goede hoop dat ik dit boek ook erg leuk zal vinden. De speciale editie is in ieder geval al een feestje om naar te kijken! De hardcover editie heeft goudfolie, (roze) sprayed edges en bevat de digitale handtekening van Ali Hazelwood.

Illumicrate Afterlight august 2022 - Love on the Brain - Readalicious1-min

Synopsis Love on the brain:

Bee Königswasser lives by a simple code: What would Marie Curie do? If NASA offered her the lead on a neuroengineering project – a literal dream come true – Marie would accept without hesitation. Duh. But the mother of modern physics never had to co-lead with Levi Ward.

Sure, Levi is attractive in a tall, dark, and piercing-eyes kind of way. But Levi made his feelings toward Bee very clear in grad school – archenemies work best employed in their own galaxies far, far away.

But when her equipment starts to go missing and the staff ignore her, Bee could swear she sees Levi softening into an ally, backing her plays, seconding her ideas… devouring her with those eyes. The possibilities have all her neurons firing.

But when it comes time to actually make a move and put her heart on the line, there’s only one question that matters: What will Bee Königswasser do?

Illumicrate Afterlight august 2022 - Love on the Brain - Readalicious3-min
Illumicrate Afterlight august 2022 - Love on the Brain - Readalicious2-min

Art en brief van Ali Hazelwood

Kijk hoe prachtig! Ik kan niet vinden door wie deze art is gemaakt, maar hij is mooi genoeg om in te lijsten. Op de achterkant staat een brief van Ali Hazelwood.

Body Butter Bar

Verder bevat de box ‘The Kiss Body Butter Bar’. Deze bar, in de vorm van een hartje, is vegan & cruelty free. Hij ruikt een beetje zoetig en zepig, en smeert goed uit. Het is geproduceerd door Little Heart Gifts en het label door Chloe Hughes van No0onedesigns.

Illumicrate Afterlight august 2022 - 4 The Kiss Body Butter Bar

Experiments of the Heart Book Box

En als laatste zit er nog een ‘Experiments of the Heart Book Box’ in. Dit is een (lege) box in de vorm van een boek. Het artwork is weer prachtig, gemaakt door Viki Lester van Forensicsandflowers. Je kan bijvoorbeeld je boekenleggers of andere goodies opbergen in deze book box. Ik moet nog even kijken waar ik ‘m voor ga gebruiken!

Illumicrate Afterlight august 2022 - 5-min
Illumicrate Afterlight august 2022 - 6-min

Conclusie

Dus dit is de score! Mooie items toch? Ik ben vooral heel blij met de mooie editie van Love on the Brain, deze ga ik snel lezen en recenseren voor jullie. Welke boekenboxen kun jij nog meer aanraden?

Illumicrate Afterlight august 2022 - 7-min

Deze box is zelf aangekocht en dit bericht is dus op geen enkele manier gesponsord.

Iris heeft een bachelor Engelse taal en cultuur en een master Literair Bedrijf, en heeft sindsdien diverse redactionele en marketingfuncties vervuld bij uitgeverijen van boeken en tijdschriften. Momenteel werkt ze ook tussen de boeken: op de marketing & communicatie afdeling van een bibliotheek! Buiten werktijd zit ze ook met haar neus in de boeken: van YA tot fantasy en van feelgood tot non-fictie, geen genre blijft ongelezen. Wanneer ze niet zit te lezen, rijdt ze op haar motor of staat ze graag in de keuken.