BoekenboxenOverig

Unboxing So Many Pages boekenbox december 2022

Iris760 views
So Many Pages boekenbox december 2022 - Readalicious

In december kocht ik mijn eerste So Many Pages boekenbox, omdat ik vrij zeker wist welk boek het bevatte en ik al tijden nieuwsgierig was naar de boxen van hun hand. Toen de box begin december binnen kwam, was ik aangenaam verrast! Deze box met het thema ‘Enemies to lovers‘ zat vol leuke goodies. Wat zat er in de box?

🚩 Let op! Dit artikel bevat spoilers over de inhoud van de box. 🚩

De roep van het hart – Kiera Cass

Oh yes! Hierom was ik meteen om om deze box te bestellen: ik zat vol smart op De roep van het hart te wachten. Al sinds ik The Selection las in 2012 ben ik erg enthousiast over de romantische boeken van Cass, dus ook dit boek kon ik niet aan me voorbij laten gaan. De roep van het hart is dikker dan we gewend zijn van Cass: bijna 500 pagina’s. Ik zal dit boek natuurlijk ook recenseren, dus stay tuned.

Synopsis:
Als prinses van Kadier is Annika gewend aan een zeer comfortabel en luxueus leven. Maar dat betekent ook dat ze er geen enkele zeggenschap over heeft: alles wordt voor haar besloten. De band met haar vader, de koning, is niet meer zo liefdevol als vroeger en binnenkort zal Annika moeten trouwen met als enig doel politiek gewin. Kilometers verderop ziet het leven van Lennox er totaal anders uit. Zijn leven staat volledig in het teken van het leger en hij hoopt ooit de gestolen troon terug te kunnen veroveren. Liefde is wel het laatste waar hij aan denkt. Maar wanneer het lot Annika en Lennox samenbrengt, kunnen zij hun gevoelens voor elkaar niet negeren. Samenzijn is onmogelijk, maar een leven zonder elkaar ook…

Enamel pin

Ook zit er een pin in de box. Deze is gemaakt door Chapter and Chill en is gebaseerd op het boek. Op de pin staat ‘Love has a sound’. Ik kan niet wachten om De roep van het hart te lezen en te ontdekken hoe goed de pin bij het boek past!

Brief van de auteur

Dan zit er ook een speciale brief van Kiera Cass in de boekenbox, hoe leuk! Erg tof dat ze dit bij So Many Pages hebben geregeld.

Artprint en boekenleggers

Ook bevat de box een artprint van Dyonne van Blue Illusion Art (Instagram). Op de voorzijde van de print staan de twee personages uit De roep van het hart en op de achterzijde zie je de achtergrond en het kasteel. De print is echt prachtig! Op de boekenlegger zie je dezelfde print, en zie je op de voorzijde Annika en op de achterzijde Lennox. Verder zit er een lichtroze boekenlegger van So Many Pages bij.

Chocomel & cookies

Tijdens het lezen kun je honger en dorst krijgen, en daar is de enemies to lovers box helemaal klaar voor. Er zit namelijk een chocoladestick in, zodat je heerlijke chocomel kan maken. Deze is van Ooja-Moments (Instagram), en de chocolate chip cookies zijn van Arthur & The Sisters (Instagram). Tja, liefde gaat door de maag he, dus ik word hier wel blij van!

Gekleurde dinerkaars

Ook zit er nog een kaars (die matcht met de kleuren van het boek) in de box. Deze is van Essentialistics (Instagram).

Welke items uit deze box vond jij het leukste? Ik ben er erg blij en ga nú de koekjes eten (ik moest me al inhouden tijdens het maken van de foto’s voor deze blog 😉).

Dat was ‘m weer! Bekijk ook de unboxing video op Instagram:

Deze box is zelf aangekocht en dit bericht is dus op geen enkele manier gesponsord.

Iris heeft een bachelor Engelse taal en cultuur en een master Literair Bedrijf, en heeft sindsdien diverse redactionele en marketingfuncties vervuld bij uitgeverijen van boeken en tijdschriften. Momenteel werkt ze ook tussen de boeken: op de marketing & communicatie afdeling van een bibliotheek! Buiten werktijd zit ze ook met haar neus in de boeken: van YA tot fantasy en van feelgood tot non-fictie, geen genre blijft ongelezen. Wanneer ze niet zit te lezen, rijdt ze op haar motor of staat ze graag in de keuken.