BoekenboxenOverig

Unboxing So Many Pages boekenbox januari 2023

Iris544 views
So Many Pages boekenbox januari 2023 - Readalicious

In januari bestelde ik weer de So Many Pages boekenbox, met als thema YA thriller – Urban Mystery. Dat klonk spannend! Wil je weten wat er in de box zat?

 🚩 Let op! Dit artikel bevat spoilers over de inhoud van de box. 🚩

Otis’ Redding – Mirjam Mous

We beginnen met het boek! Mirjam Mous is een Nederlandse thrillerauteur en schreef al verschillende hele spannende boeken. Otis’ redding is haar nieuwste boek. Ik ben erg benieuwd!

Synopsis:
Melvin Junior is een urban explorer. Samen met zijn broer Otis bezoekt hij stiekem verlaten gebouwen: oude ziekenhuizen, fabrieken en vergeten villa’s waar de tijd lijkt stil te staan. Terwijl Otis foto’s maakt, fantaseert Melvin over de mensen die er ooit woonden of werkten. Wanneer ze naar Prinsenbeek verhuizen, ontdekt Otis in het Liesbos een leegstaande woning die hij het Jagershuis noemt. Een perfecte urbex-locatie. Maar dan wordt Otis aangereden en er lijkt opzet in het spel. Heeft het ongeluk soms met het Jagershuis te maken? Melvin gaat op onderzoek uit en doet een mysterieuze ontdekking. Misschien kan hij Otis nog redden!

So Many Pages boekenbox januari 2023 - Otis Redding van Mirjam Mous - Readalicious

Brief & handtekening auteur

Natuurlijk zaten er ook een brief en een handtekening van Mirjam Mous bij!

So Many Pages boekenbox januari 2023 - brief auteur Mirjam Maus - Readalicious
So Many Pages boekenbox januari 2023 - handtekening Mirjam Mous - Readalicious


Collectible pin van Chapter & Chill

Net als in de december box zit er in de boekenbox een collectible hard enamel pin, gemaakt door Chapter & Chill. De pin past bij het boek. Nu ik steeds meer pins binnen krijg, moet ik maar op zoek naar een leuke manier om ze te bewaren. Nu zitten ze op mijn rugzak. Hoe bewaren jullie je bookish pins?

So Many Pages boekenbox januari 2023 - Chapter and Chill pin Odis Redding - Readalicious

Boekenleggers en art

Boekenleggers, daar heb ik er nooit genoeg van. Er zitten weer twee boekenleggers in. De eerste is een nieuwe serie speciaal gemaakt voor So Many Pages: de Zodiac Sign Collectible-serie. De exclusieve boekenleggers zijn afgewerkt met folie en iedere maand komt er een nieuwe boekenlegger bij, gemaakt door Bibi van Leeuwen van @ellemaryxx. Elk element heeft ook z’n eigen stijl. Ik ben heel erg benieuwd naar mijn eigen sterrenbeeld!

De andere boekenlegger en bijbehorende art is gemaakt door Dyonne van Blue Illusion Art. Deze afbeelding past weer bij het boek, dus ik ben heel benieuwd of ik de scène ook ga herkennen. Ik vind deze stijl echt prachtig dus ben er erg blij mee!

So Many Pages boekenbox januari 2023 - boekenleggers Blue Illusion Art en Ellemaryxx Art - Readalicious
So Many Pages boekenbox januari 2023 - art door Blue Illusion Art - Readalicious

Autodrop

Mij maak je altijd blij met zoetigheid. Er zit een pakketje autodrop bij van Mijn Snoepgoed. Het blijkt een verwijzing te zijn naar een gebeurtenis in het boek, dus ik ben benieuwd. Mag ik ‘m wel al meteen opeten?

So Many Pages boekenbox januari 2023 - autodrop - Readalicious

Reading log

Onlangs schreef ik al een blog over de verschillende manieren om je gelezen boeken bij te houden. Een daarvan is op papier, en daar is dit notitieblok perfect voor! Je kan bijhouden wanneer je elk boek leest, en het aantal sterren aangeven. Zo zie je aan het eind van het jaar in één (of twee?) oogopslag wat je hebt gelezen. Altijd leuk!

So Many Pages boekenbox januari 2023 - notitieblok - Readalicious

Totebag

En mijn persoonlijke favoriet: een totebag ‘Wanderlust’ met een leuke, dromerige afbeelding. Ik heb een kleine collectie totebags en sleep ze allemaal overal mee naartoe. Deze komt dus altijd van pas!

So Many Pages boekenbox januari 2023 - totebag wanderlust - Readalicious

Ansichtkaart

En als laatste zit er een lief kaartje bij de boekenbox. Die hang ik aan het prikbord!

So Many Pages boekenbox januari 2023 - ansichtkaart - Readalicious

Lees ook welke andere Nederlandse boekenboxen je kan aanschaffen.

Deze box is zelf aangekocht en dit bericht is dus op geen enkele manier gesponsord.

Iris heeft een bachelor Engelse taal en cultuur en een master Literair Bedrijf, en heeft sindsdien diverse redactionele en marketingfuncties vervuld bij uitgeverijen van boeken en tijdschriften. Momenteel werkt ze ook tussen de boeken: op de marketing & communicatie afdeling van een bibliotheek! Buiten werktijd zit ze ook met haar neus in de boeken: van YA tot fantasy en van feelgood tot non-fictie, geen genre blijft ongelezen. Wanneer ze niet zit te lezen, rijdt ze op haar motor of staat ze graag in de keuken.