Overig

WIN: 3x ‘De tweede’ – Lynn Berger

Samantha1350 views

Van De Correspondent mogen we drie exemplaren weggeven van het non-fictie boek De tweede, geschreven door Lynn Berger. Een boek over het tweede kind – want waarom gaat er vooral veel aandacht uit naar het eerste kind? Wil je dit boek winnen? Laat een reactie achter en reageer voor extra kans op onze Instagram of Facebook onder de bijbehorende posts! De winactie loopt tot en met 26 februari.

Waar gaat het over?

Herinner jij je eerste keer nog? Grote kans dat je je tweede keer vergeten bent. Want voor tweede keren hebben we meestal weinig woorden.

Dat ontdekte Lynn Berger toen ze voor de tweede keer in verwachting was. Over het ouderschap en de komst van een eerste kind zijn boekenkasten volgeschreven, maar over de tweede gaat het zelden. En dat terwijl twee kinderen krijgen de norm is.

Hoe is het om een kind te krijgen wanneer je er al een hebt? En wat betekent het om de tweede te zijn in een wereld die draait om winnaars en de primeur?

De tweede is een onmisbaar boek voor iedereen die een tweede krijgt, een tweede is of er eentje kent.

Debuteerde op 5 juni 2018 bij Meulenhoff Boekerij met 'De witte kamer', dat de Gouden Strop won. Schreef ook de thrillers 'Zij die zwijgt' en 'De dwalenden'. Leest zelf van alles, van (historische) romans tot speculatieve fictie en van fantasy tot sciencefiction.

Laat een reactie achter