OverigSchrijven

WIN: De witte kamer – Samantha Stroombergen

Samantha27 comments2987 views

De titel is lekker afstandelijk als je je bedenkt dat ik zelf de auteur ben, maar hé, laten we consistent blijven. Deze week had in ieder geval genoeg redenen om een feestje te vieren. Dinsdag 5 juni kwam mijn debuut uit, ik ontving al een paar mooie recensies en vrijdag was mijn boekrelease – natuurlijk met Lucia en Iris als twee van de gasten. Ja, al het harde werk leidde tot dit resultaat. En we vinden het leuk als jullie een beetje mee kunnen ‘feesten’, dus geven we een exemplaar weg! Gesigneerd, mocht je dat leuk vinden, en anders lekker blanco. Past goed bij de titel en zo.

Wat moet je doen?

Simpel: laat een reactie achter onder dit artikel of op de posts hierover op onze social-mediakanalen. Je hebt tot vrijdag 22 juni de tijd. Daarna loten we uit alle namen en komt een (gesigneerd) exemplaar jouw kant op. Ik zou het natuurlijk leuk vinden als je daarna laat weten wat je van het boek vindt, maar dat hoeft niet.

Debuteerde op 5 juni 2018 bij Meulenhoff Boekerij met 'De witte kamer', dat de Gouden Strop won. Schreef ook de thrillers 'Zij die zwijgt' en 'De dwalenden'. Leest zelf van alles, van (historische) romans tot speculatieve fictie en van fantasy tot sciencefiction.

27 reacties

 1. Leuk! Ik ben heel benieuwd en zou graag een exemplaar willen winnen. In ieder geval gefeliciteerd met het uitbrengen van je eerste boek, heel knap!

 2. Gefeliciteerd met je boek! Ik ben er heel erg benieuwd naar en zou hem graag willen lezen.

 3. Een gesigneerd boek vind ik dan nog steeds leuk om in mijn kast bij de verzameling te zetten. Komt het naast die van Karin Slaughter. Mooie plek lijkt mij?!

 4. Gefeliciteerd met het uitbrengen van je eerste boek. Altijd spannend wat lezers er van gaan vinden . Maar je hebt vast al proeflezers gehad die het geweldig vonden anders zou het nu niet in de winkels liggen ! Ik ben dan ook zeeeeer nieuwsgierig en loot graag mee.
  En ik zal zeker een recensie schrijven op mijn blog en andere plaatsen als ik het boek in handen had.

 5. Gefeliciteerd met je debuut! Mocht mijn naam op het winnende lootje staan dan win ik graag een gesigneerd exemplaar van je boek. Ik ben erg benieuwd naar het verhaal en laat je na het lezen ervan graag weten wat ik er van vind.

 6. Gefeliciteerd met je debuut. Ik ben heel erg benieuwd naar het boek en maak dan ook graag kans om deze te winnen.

 7. Ik doe graag mee. Ben altijd heel benieuwd naar de kennismaking met het boek van een schrijver die zijn sporen nog moet verdienen. Natuurlijk laat ik weten wat ik van het boek vond.
  Gefeliciteerd met “De witte kamer”.

 8. Ik lees al heel veel positieve reacties je debuut en heb je boek dus op mij wenslijsten gezet. Alvast gefeliciteerd met je debuut! Hartelijke groeten vanuit België,

 9. Ik ben heel benieuwd naar dit boek dus ik zou hem graag willen winnen !

 10. Gefeliciteerd, ik loot graag mee voor je boek. Ik ben benieuwd en leer je als auteur graag kennen.

 11. Ik kom graag achter de waarheid die Leon en Hanna gaan vinden, maar ook wat de witte kamer er mee te maken heeft. nieuwsgierig hoe de karakters worden vormgegeven en hoe het plot zich ontwikkeld. Ik loot graag mee.

 12. Wat leuk dat je dit doet. Veel over het boek al gehoord en dat was heel positief dus ik waag een gokje.

 13. Een collega van mij heeft het boek ook , het lijkt mij super leuk om het ook te lezen. Ik houd namelijk van het lezen van thrillers en het zou perfect bij mijn collectie passen 😍

 14. Net het leesfragment gelezen, spannend, bijna werkelijkheid!! Heel graag zou ik deelnemen aan de Leesclub van Thrillzone maar mocht ik uitgeloot worden, dan loot ik graag mee naar een gesigneerd exemplaar van jouw debuut!

 15. Van harte gefeliciteerd met je debuut. Graag zou ik kennismaken met je boek en hierover mijn recensie schrijven.

 16. Klinkt als een geweldig boek, heel graag een kansje, dat ik deze de komende maand zou kunnen lezen 🙂

 17. Bedankt voor alle leuke berichten! Vanwege de hoeveelheid (hier en op onze socialmedia-kanalen) heb ik besloten 2 exemplaren te verloten. Uit de random name generator kwamen 2 namen van de deelnemers op Instagram: gefeliciteerd @willekelinneman en @booksofhopeanddreams! 🎉

Laat een reactie achter