Overig

Winactie: Love on the Brain (Nederlandse editie) – Ali Hazelwood

Iris359 views
Love on the Brain Nederlandse editie winactie - Readalicious

Love on the Brain is een van mijn favoriete boeken van 2022 en ik heb goed nieuws: de Nederlandse editie is nu beschikbaar! De Nederlandse vertaling door Marjet Schumacher is uitgebracht bij The House of Books en via mijn Instagram kun je nu meedoen met mijn winactie. Ik geef namelijk 2 exemplaren van de Nederlandse editie van Love on the Brain weg!

Deze winactie is inmiddels gesloten.

Ga hier naar de winactie:

Synopsis: In de door mannen gedomineerde wereld van neurowetenschappen is het levensmotto van Bee Königswasser duidelijk: wat zou Marie Curie doen? Als NASA haar de leiding zou geven over een droomproject zou Marie zonder aarzeling accepteren. Duh. Maar de koningin van de moderne natuurkunde hoefde nooit samen te werken met Levi Ward. Zijn gevoelens voor Bee zijn duidelijk: aartsvijanden werken het best elk in hun eigen Galaxy, far, far away. Nu ontbreekt haar apparatuur, negeert het personeel haar en is haar droomproject naar de maan. Het enige wat nog telt is: wat gaat Bee Königswasser doen?

Mijn mening: Iedereen wil wel een book boyfriend zoals Levi Ward. Vanaf de eerste pagina voel je gewoon: Levi heeft altijd een crush gehad op Bee. En wie wil dat nou niet, een man die áltijd al van je heeft gehouden? Hazelwood weet op een perfecte manier een luchtige romance neer te zetten, vol met minder luchtige topics. Kritiek op de academische wereld, hoe familie je vormt, het belang van vrienden (en katten), een NASA-lab én een perfecte mannelijke protagonist zijn de ingrediënten voor Love on the Brain. Lees ook mijn recensie van Love on the Brain.

Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door The House of Books.

Iris heeft een bachelor Engelse taal en cultuur en een master Literair Bedrijf, en heeft sindsdien diverse redactionele en marketingfuncties vervuld bij uitgeverijen van boeken en tijdschriften. Momenteel werkt ze ook tussen de boeken: op de marketing & communicatie afdeling van een bibliotheek! Buiten werktijd zit ze ook met haar neus in de boeken: van YA tot fantasy en van feelgood tot non-fictie, geen genre blijft ongelezen. Wanneer ze niet zit te lezen, rijdt ze op haar motor of staat ze graag in de keuken.