Overig

Win! [GESLOTEN]: Wild van Cheryl Strayed

Lucia1464 views

We hebben wat leuks voor jullie! In samenwerking met Uitgeverij Rainbow mogen we het avontuurlijke boek Wild weggeven. Je weet wel; dat boek waar die film met Reese Witherspoon op gebaseerd is. We doen dit omdat we op Instagram onlangs 1000 volgers hebben gehaald en daar zijn we erg trots op!

Meedoen?
Laat een reactie achter op de foto van het boek op de Facebook– of Instagram-post en vertel waarom je dit boek wilt winnen. Like je ook onze Facebookpagina? Dan maak je extra veel kans!

Wedstrijd loopt van maandag 3 juli tot en met 7 juli 12:00. De winnaar maken we 8 juli bekend!

De achterflap
Cheryl besluit op het dieptepunt van haar leven het roer om te goooien. Ze zegt haar baan op en begint aan een voettocht van 1700 kilometer over de Pacific Crest Trail in het westen van Amerika. Helemaal alleen, zonder ervaring en met een veel te zware rugzak. Drie maanden lang doorstaat ze intense hitte en meters sneeuw, wordt ze geconfronteerd met beren en ratelslangen, en ervaart ze de schoonheid maar ook de verschrikkelijke eenzaamheid tijdens de tocht die haar leven voorgoed zal veranderen.

Leest, schrijft en bewondert. Haar laatste roman is 'De geur van een moeder'. Haar debuutroman 'Niemand zoals hij' verscheen in 2020. Deze roman is genomineerd voor de Hebban Debuutprijs 2020. Ze publiceerde verder bij Extaze, De Revisor en De Optimist. Heeft een schrijverswebsite.

Laat een reactie achter