KinderboekenRecensies

Een dagje op de boerderij met Rupsje Nooitgenoeg & badboekje Rupsje Nooitgenoeg – Eric Carle

Iris250 views
Een dagje op de boerderij met Rupsje Nooitgenoeg - Eric Carle - Readalicious

Ben je ook dol op Rupsje Nooitgenoeg? Er zijn weer twee nieuwe edities beschikbaar, namelijk het leesboek Een dagje op de boerderij met Rupsje Nooitgenoeg en een badboekje!

Een dagje op de boerderij met Rupsje Nooitgenoeg

Rupsje Nooitgenoeg gaat op avontuur naar de boerderij! Op alle spreads zie je wie het rupsje bezoekt. Er komen verschillende boerderijdieren voorbij, en op iedere pagina kan je het rupsje zoeken. Echt een fijn voorleesboek. De tekst is kort en simpel, waardoor het vooral leuk is om samen de illustraties te bekijken. De spreads zijn kleurrijk en bevatten dieren zoals een koe of een lammetje – die dus heel herkenbaar zijn voor de kleine meelezer.

Badboekje Rupsje Nooitgenoeg

Voor hele kleine kinderen of kinderen die graag in bad lezen (de waterproof Kobo Clara 2E e-reader zijn ze misschien nog wat jong voor 😉) is er nu ook een badboekje van Rupsje Nooitgenoeg! Dit boekje bevat vrij weinig tekst, je kan het niet echt voorlezen. Er staan kleurrijke illustraties in het boekje en daarbij staat in 2 woorden uitgelegd wat je ziet. Een fijn, handzaam boekje. En lekker stevig, van plastic, zodat het goed tegen water kan!

Ben jij ook fan van Rupsje Nooitgenoeg?

Uitgeverij: Gottmer
Vertaling: J.H. Gever
Dit boek heb ik ontvangen van de uitgeverij in ruil voor een review. Dit had geen invloed op mijn mening over het boek.

Iris heeft een bachelor Engelse taal en cultuur en een master Literair Bedrijf, en heeft sindsdien diverse redactionele en marketingfuncties vervuld bij uitgeverijen van boeken en tijdschriften. Momenteel werkt ze ook tussen de boeken: op de marketing & communicatie afdeling van een bibliotheek! Buiten werktijd zit ze ook met haar neus in de boeken: van YA tot fantasy en van feelgood tot non-fictie, geen genre blijft ongelezen. Wanneer ze niet zit te lezen, rijdt ze op haar motor of staat ze graag in de keuken.