FeelgoodRecensies

Een zomer offline – Kristie Raaijmakers

Iris334 views
Een zomer offline - Kristie Raaijmakers - Readalicious

In Compleet van de wijs leerden we Sofie, de beste vriendin van Fleur al kennen. Maar als je geen genoeg kan krijgen van de Rock & Flirt serie, kun je ook de short story Een zomer offline over Sofie lezen. Sofie wordt uitgedaagd om een maand geen social media te gebruiken. Daar kijkt ze nogal tegenop, maar dan komt ze een leuke man tegen in de trein…

Social media verslaving

Oké, handen omhoog voor iedereen die soms íets meer op social media zit dan je van plan was?

Dus eigenlijk is het helemaal geen slecht idee om je telefoon even weg te leggen, toch? Sofie is ook niet meteen overtuigd wanneer haar vriendin Fleur haar uitdaagt. Zeker wanneer ze hoort dat Tinder daar óók onder hoort. Hoe vindt ze dan een leuke man?

Meet-cute

Blijkbaar zijn die mannen wel te vinden, als je maar niet met je neus in je telefoon zit. Als Sofie de trein in stapt, zit ze tegenover een wel erg knappe man. Leukere meet-cute dan Tinder, toch? Net zoals in Compleet van de wijs weet Raaijmakers de knappe man(nen) weer gedetailleerd te beschrijven, zodat het voelt alsof je naar een foto zit te kijken. Vooral het eigenwijze krulletje… Oh la la! Maar… die knappe man uit de trein heeft een trouwring. Hoe zit dat?

Conclusie

Dit korte verhaal is een fijn tussendoortje en leuk leesvoer voor fans van de Rock & Flirt-serie. Met weer de combinatie van muziek en knappe mannen kun je hiermee even wegdromen. Kort genoeg voor een korte treinreis, maar beloof je dan ook om even om je heen te kijken of er knappe mannen in de buurt zijn? 😉

Een zomer offline kun je gratis ontvangen als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Kristie Raaijmakers.

Iris heeft een bachelor Engelse taal en cultuur en een master Literair Bedrijf, en heeft sindsdien diverse redactionele en marketingfuncties vervuld bij uitgeverijen van boeken en tijdschriften. Momenteel werkt ze ook tussen de boeken: op de marketing & communicatie afdeling van een bibliotheek! Buiten werktijd zit ze ook met haar neus in de boeken: van YA tot fantasy en van feelgood tot non-fictie, geen genre blijft ongelezen. Wanneer ze niet zit te lezen, rijdt ze op haar motor of staat ze graag in de keuken.