RecensiesThrillers

Flamingo Beach – Suzanne Vermeer

Iris340 views
Flamingo Beach - Suzanne Vermeer - Readalicious

Wist je dat voor twee derde van de vakantiegangers een boek lezen of luisteren, ná appen, de meest populaire vakantieactiviteit is? En dat na zwemkleding, zonnebrand, paspoort en zomerkleding een boek het belangrijkste is in de vakantiebagage van veel mensen? De zomer is hét moment om te lezen. Daarom start nu ook de campagne Zomerlezen! Bij besteding van €15 bij de boekhandel krijg je tussen 20 juni en 30 juni een gratis spannend vakantieboekje: Flamingo Beach van Suzanne Vermeer!

In Flamingo Beach neemt Suzanne Vermeer je in nog geen 100 pagina’s mee naar Curaçao. Tara en haar man Armin zijn op een tweede huwelijksreis in een prachtig resort. Maar dan vinden ze een dode vrouw bij hun chalet. Er blijkt vanalles niet te kloppen, en dan blijkt er nóg een vrouw vermoord te zijn.

Tara kan het niet laten rusten en gaat op zoek naar wat er gebeurd kan zijn. Maar dan ontdekt ze een web vol leugens. Flamingo Beach is een spannende short read waarin je vrij snel wordt meegenomen in de setting. Heel even waan ik me op het zonnige Curaçao. De opbouw van het verhaal gaat precies snel genoeg voor de hoeveelheid pagina’s. De uitkomst is een verrassing.

Daarmee is Flamingo Beach een leuk kort boek om mee te nemen in je koffer (hij weegt niet zo veel!) en om even lekker te lezen op het strand, aan het zwembad of in je tuin of balkon.

Uitgeverij: A.W. Bruna – Zomerlezen editie
Dit boek heb ik ontvangen van het CPNB in ruil voor een review. Dit had geen invloed op mijn mening over het boek.

Iris heeft een bachelor Engelse taal en cultuur en een master Literair Bedrijf, en heeft sindsdien diverse redactionele en marketingfuncties vervuld bij uitgeverijen van boeken en tijdschriften. Momenteel werkt ze ook tussen de boeken: op de marketing & communicatie afdeling van een bibliotheek! Buiten werktijd zit ze ook met haar neus in de boeken: van YA tot fantasy en van feelgood tot non-fictie, geen genre blijft ongelezen. Wanneer ze niet zit te lezen, rijdt ze op haar motor of staat ze graag in de keuken.