New AdultRecensiesRomans

In jouw armen (Wildflower Summer #1) – Kelly Moran

Iris499 views
In jouw armen Kelly Moran Readalicious

Op een Amerikaanse ranch, met een eindeloze hemel en besneeuwde bergtoppen, komt Nate Roldan met zijn ronkende motor de rust verstoren in In jouw armen. Hij is hier voor Olivia Cattenach – hij heeft haar broer voor hij stierf beloofd voor haar te zorgen. Nate wil deze belofte nakomen, maar de stoere soldaat smelt al snel voor de ontembare roodharige Olivia…

Clichés en stereotypes

In jouw armen hangt elkaar aan clichés en stereotypes. De militair die zijn beste maatje verliest en zich daar schuldig over voelt: check. Hij is een bad boy met een getroebleerd verleden, vol met tatoeages en rijdt op een ronkende motor: check. Zij is een onafhankelijke vrouw en heeft geen man nodig, maar bad boy Nate laat haar hart sneller kloppen… Check! Oh en zij wil die arme jongen met het getroebleerde verleden maar ál te graag helpen: check! Oké dus we weten allemaal hoe dit verhaal gaat aflopen, dat is niet erg. Want deze clichés bestaan niet voor niets: het werkt! Met deze opzet weet In jouw armen je mee te nemen naar Cattenach Ranch, zodat je ook wat gaat voelen voor de bad boy.

Een moeilijke jeugd

Persoonlijk had ik wel meer achtergrond van de twee willen lezen. Beide hebben ze geen gemakkelijke jeugd gehad en er wordt meerdere keren verwezen naar situaties. Ik had het interessant gevonden als dit in bijvoorbeeld flashbacks werd geïllustreerd. Op deze manier kon ik niet helemaal warmlopen voor het huidige achtergrondverhaal. Ook het verlies van Olivia’s broer en Nate’s vriend is iets wat ze beide niet hebben verwerkt en hier komen een hoop heftige gevoelens bij kijken. Een groot aantal heftige thema’s passeren de revue: pleegzorg, (kinder)mishandeling, schuldgevoelens, verlies en meer. Je emoties worden heen en weer geslingerd in In jouw armen.

Romantiek of lust?

Zodra Nate en Olivia elkaar in de ogen kijken gebeurt er iets… Maar is dit liefde op het eerste gezicht of lust? De lichamelijke aantrekkingskracht in In jouw armen stráált van de pagina’s af, nog voordat de twee karakters elkaar goed leren kennen. Langzaam wordt duidelijk dat hun karakters ook matchen – ze maken elkaar een beter mens. Het leven op Cattenach Ranch is niet zonder gevaar, maar juist door elkaar te leren kennen weten ze heftige gebeurtenissen een plekje te geven. Ze vinden rust bij elkaar.

Persoonlijk ben ik meer van de slow burn romance dan liefde op het eerste gezicht, maar In jouw armen weet wel heel overtuigend een intens liefdesverhaal neer te zetten. Mét rode oortjes, want de scènes zijn soms NSFW. De steamy romance tussen Olivia en Nate kun je maar beter niet in het openbaar lezen.

Conclusie

Als je houdt van intense liefdesverhalen dan zit je goed met In jouw armen. Persoonlijk had ik liever íets meer achtergrond gehad, het boek bleef nu een beetje in de clichés hangen. Maar voor liefhebbers van smut is In jouw armen zeker een must-read!

Uitgeverij: A.W. Bruna
Vertaler: Marike Groot & Sander Brink
Dit boek heb ik ontvangen van de uitgeverij in ruil voor een review. Dit had geen invloed op mijn mening over het boek.

Iris heeft een bachelor Engelse taal en cultuur en een master Literair Bedrijf, en heeft sindsdien diverse redactionele en marketingfuncties vervuld bij uitgeverijen van boeken en tijdschriften. Momenteel werkt ze ook tussen de boeken: op de marketing & communicatie afdeling van een bibliotheek! Buiten werktijd zit ze ook met haar neus in de boeken: van YA tot fantasy en van feelgood tot non-fictie, geen genre blijft ongelezen. Wanneer ze niet zit te lezen, rijdt ze op haar motor of staat ze graag in de keuken.