KookboekenNon-fictieRecensiesReisboeken

Mangiamo – Sarah Puozzo

Iris130 views
Mangiamo - Sarah Puozzo - Readalicious

Venetiaanse culinair journaliste en (tv-)kok Sarah Puozzo neemt je mee naar Italië in reisboek slash kookboekMangiamo!, waarbij je met al je zintuigen wordt meegenomen.

Het boek is onderverdeeld in verschillende regio’s van Italië, met elk hun eigen charme. Puozzo bespreekt de regio en vertelt over de mensen, de recepten en de beste manier om deze recepten te eten. In plaats van gewoon koken, kun je ze namelijk ook beleven! Voor de boekpresentatie had ik een recept gekookt en de instructies zijn eenvoudig te volgen, waardoor je in een mum van tijd een heerlijk gerecht op tafel zet.

Maar om het nóg leuker te maken, kun je de beleving van het boek volgen en ook haar andere tips volgen. Zet bijvoorbeeld bijbehorende muziek aan, lees meer over de regio, of volg een van haar culturele tips op. Dit maakt het boek zo veel meer dan een boek: het is een hele beleving. Dus ga op culinaire reis naar Italië met Mangiamo!. De recepten, de muziek, de foto’s: de hele vibe klopt en je waant je even in la Bella Italia! Lees ook over de boekpresentatie, die plaatsvond in een heus kasteel!

Uitgeverij: Lannoo
Dit boek heb ik ontvangen via de uitgeverij in ruil voor een review. Dit had geen invloed op mijn mening over het boek.

Koop het boek Mangiamo! via bruna.nl. De link naar bruna.nl is een partnerlink, daar ontvang ik een klein percentage wanneer je via deze link een aankoop doet. Dit heeft geen invloed op jouw prijs.

Iris heeft een bachelor Engelse taal en cultuur en een master Literair Bedrijf, en heeft sindsdien diverse redactionele en marketingfuncties vervuld bij uitgeverijen van boeken en tijdschriften. Momenteel werkt ze ook tussen de boeken: op de marketing & communicatie afdeling van een bibliotheek! Buiten werktijd zit ze ook met haar neus in de boeken: van YA tot fantasy en van feelgood tot non-fictie, geen genre blijft ongelezen. Wanneer ze niet zit te lezen, rijdt ze op haar motor of staat ze graag in de keuken.