Non-fictieRecensiesReisboeken

Op avontuur in Oostenrijk en Zwitserland – Kleine Globetrotter

Iris147 views
Op avontuur in Oostenrijk en Zwitserland - Kleine Globetrotter - Readalicious-

Op vakantie gaan: er zijn zoveel mogelijkheden. Wat je gaat doen en waar kan ook afhankelijk zijn van je reisgezelschap. Reis je met kinderen? Dan zijn de reisboeken van de Kleine Globetrotter een aanrader. Zoals het boek Op avontuur in Oostenrijk en Zwitserland.

Praktisch

Als je met (kleine) kinderen op vakantie gaat, dan zoeken de meeste reizigers een andere dagbesteding dan de hele dag musea en terrassen. Hier speelt de Kleine Globetrotter op in. Op avontuur in Oostenrijk en Zwitserland staat vol kindvriendelijke tips, zoals wandelingen met glijbanen, klimbossen en speelparken. Dit maakt het een praktisch handboek voor je reis. Per locatie kun je praktische tips lezen over waar te slapen, eten en wat je er verder kan doen. Extra handig zijn de QR-codes, waarbij je meteen de locaties in Google Maps kan zien!

Persoonlijk

Wat Op avontuur in Oostenrijk en Zwitserland extra leuk maakt, zijn de persoonlijke verhalen. Naast de lijst met tips, staat er bij iedere locatie een persoonlijk reisverhaal van een gezin. Hierdoor wordt je een klein beetje meegenomen naar de locatie. Deze teaser zorgt ervoor dat je wat meer sfeer proeft dan bij alleen de praktische tips. Want als je leest waar andere kinderen de grootste lol hadden, dan motiveert dat om zelf ook die locatie te bezoeken!

Conclusie

De combinatie van praktische tips en persoonlijke ervaringen maakt Op avontuur in Oostenrijk en Zwitserland het tipboek voor een familievriendelijke vakantie in die regio. En ga je naar een andere regio op vakantie? Er is al een boek over Scandinavië, en Italië en Frankrijk worden dit jaar nog gepubliceerd.

Uitgeverij: Uitgeverij Zout
Dit boek heb ik ontvangen van de uitgeverij in ruil voor een review. Dit had geen invloed op mijn mening over het boek.

Koop het boek  via bruna.nl. De link naar bruna.nl is een partnerlink, daar ontvang ik een klein percentage wanneer je via deze link een aankoop doet. Dit heeft geen invloed op jouw prijs.

Iris heeft een bachelor Engelse taal en cultuur en een master Literair Bedrijf, en heeft sindsdien diverse redactionele en marketingfuncties vervuld bij uitgeverijen van boeken en tijdschriften. Momenteel werkt ze ook tussen de boeken: op de marketing & communicatie afdeling van een bibliotheek! Buiten werktijd zit ze ook met haar neus in de boeken: van YA tot fantasy en van feelgood tot non-fictie, geen genre blijft ongelezen. Wanneer ze niet zit te lezen, rijdt ze op haar motor of staat ze graag in de keuken.