FeelgoodRecensies

Valentijn Op/Stand – Marijke Vos

Iris277 views
Valentijn OpStand - Marijke Vos - Readalicious

Zin in een heerlijk tussendoortje? Dan is Valentijn Op/Stand echt een fijne short read. Met romantiek, humor en een klein complot!

Journaliste Nina springt een gat in de lucht als ze de kans krijgt om de zoon van een barones te interviewen, Olivier van Zwuynenburgh. Een grote kans voor haar carrière, eindelijk wordt haar journalistieke talent erkend. Of wordt ze erin geluisd door haar baas? Want Olivier wil helemaal niet meewerken aan een artikel, het is zijn moeder de barones die het idee had. Ze wil hem namelijk koppelen aan een van de dochters van haar vriendinnen, maar dat ziet Olivier niet zitten…

Nina gaat met een list naar het huis van de baron en barones – maar Olivier heeft haar meteen door. Dit zorgt voor een grappige situatie en inside jokes. Ondanks dat het een kort verhaal is, zit het vol humor en wordt de romantiek goed opgebouwd. Heerlijk verhaal voor tussendoor!

Dit ebook heb ik gewonnen. Dit had geen invloed op mijn mening over het boek.

Iris heeft een bachelor Engelse taal en cultuur en een master Literair Bedrijf, en heeft sindsdien diverse redactionele en marketingfuncties vervuld bij uitgeverijen van boeken en tijdschriften. Momenteel werkt ze ook tussen de boeken: op de marketing & communicatie afdeling van een bibliotheek! Buiten werktijd zit ze ook met haar neus in de boeken: van YA tot fantasy en van feelgood tot non-fictie, geen genre blijft ongelezen. Wanneer ze niet zit te lezen, rijdt ze op haar motor of staat ze graag in de keuken.