KinderboekenRecensies

Wat zegt de kleine krokodil op vakantie? – Eva Montanari

Iris122 views
Wat zegt de kleine krokodil op vakantie - Eva Montanari - Readalicious

Hou jij ook van de klassiekers van De kleine krokodil? Met de zomer in aantocht is Wat zegt de kleine krokodil op vakantie een heerlijk voorleesboek in het vakantiethema.

Speel je ook wel eens het ‘wat zegt de…’ met je kindje/oppaskindje/bonuskindje/buurkindje? Dan is Wat zegt de kleine krokodil op vakantie? heel passend. De kleine krokodil leert wat de fietsbel, de golven en andere dingen voor geluid maken. Alles in het thema van vakantie! Van de tent tot zwemmen tot een zandkasteel: alles past in het zomerse thema. De kleurrijke illustraties dragen hieraan bij.

Maar het gevoel van de kleine krokodil komt ook aan bod. Wanneer het tijd is om te gaan, is de kleine krokodil het er niet mee eens. Het gevoel gaat weer over – maar geeft wel aan dat het gevoel er mag zijn.

Al met al is Wat zegt de kleine krokodil op vakantie? een fijn voorleesboek waarmee je lekker interactief kan lezen, én een vakantiegevoel aan overhoudt.

Uitgeverij: Gottmer
Vertaler: Anna Lamslag
Dit boek heb ik ontvangen via de uitgeverij in ruil voor een review. Dit had geen invloed op mijn mening over het boek.

Koop het boek Wat zegt de kleine krokodil op vakantie? via bruna.nl. De link naar bruna.nl is een partnerlink, daar ontvang ik een klein percentage wanneer je via deze link een aankoop doet. Dit heeft geen invloed op jouw prijs.

Iris heeft een bachelor Engelse taal en cultuur en een master Literair Bedrijf, en heeft sindsdien diverse redactionele en marketingfuncties vervuld bij uitgeverijen van boeken en tijdschriften. Momenteel werkt ze ook tussen de boeken: op de marketing & communicatie afdeling van een bibliotheek! Buiten werktijd zit ze ook met haar neus in de boeken: van YA tot fantasy en van feelgood tot non-fictie, geen genre blijft ongelezen. Wanneer ze niet zit te lezen, rijdt ze op haar motor of staat ze graag in de keuken.