Non-fictieRecensies

Zo werkt de Formule 1 2024 – Olav Mol & Erik Houben

Iris527 views
Zo werkt de Formule 1 2024 - Olav Mol & Erik Houben - Readalicious

Lights out and away we go! Nu het 2022-2023 seizoen is afgelopen, is dit het eerste weekend van de winterstop. Maar dat betekent niet dat we nog niet kunnen vooruitblikken naar 2024! Zoals ook in 2024 hebben Olav Mol en Erik Houben een Zo werkt de Formule 1-boek uitgebracht, waarin alle belangrijke en interessante informatie over het komende seizoen verzameld staat.

Foto’s en informatief

Zoals ook in het 2023 boek staat Zo werkt de Formule 1 2024 vol prachtige foto’s gecombineerd met informatieve stukken. Op televisie gaan de races zó snel dat ik eigenlijk nooit goed en rustig naar de hele auto’s kan kijken. Niet alleen de foto’s van de auto’s, races, pitstops en coureurs zorgen voor een prachtig bladerboek, maar er staan ook interessante technische afbeeldingen in. Zoals waar alle knoppen van het stuur voor staan, en het onderaanzicht van een AlphaTauri waar je kan zien hoe de versnellingsbak, draagarmen, aandrijfassen en meer gemonteerd zijn. Wat een techniek!

2024 seizoen

Ieder jaar wordt er een nieuw Zo werkt de Formule 1-boek uitgebracht. Sommige delen, zoals over de historie van de Formule 1 auto’s, veranderen niet. Maar andere delen wel: het grootste deel van de foto’s zijn uit 2023, het gaat over de nieuwste races en regels, een kleine passage over de F1 Academy, en natuurlijk de coureurs die in 2024 op de grid staan. Zo blijft het boek up-to-date en is het zeker relevant om ook de nieuwste editie in huis te hebben.

Conclusie

Zo werkt de Formule 1 2024 is weer een must-have voor fans van Formule 1. De combinatie van foto’s maar ook veel informatie zorgt ervoor dat je lekker door dit boek kan bladeren, maar ook veel van opsteekt.

Uitgeverij: Uitgeverij Volt
Dit boek heb ik ontvangen van de uitgeverij in ruil voor een review. Dit had geen invloed op mijn mening over het boek.

Koop het boek Zo werkt de Formule 1 2024 via bruna.nl. Of bekijk het volgende Formule 1 seizoen via Viaplay. Deze links zijn partnerlinks, daar ontvang ik een klein percentage wanneer je via deze link een aankoop doet. Dit heeft geen invloed op jouw prijs.

Iris heeft een bachelor Engelse taal en cultuur en een master Literair Bedrijf, en heeft sindsdien diverse redactionele en marketingfuncties vervuld bij uitgeverijen van boeken en tijdschriften. Momenteel werkt ze ook tussen de boeken: op de marketing & communicatie afdeling van een bibliotheek! Buiten werktijd zit ze ook met haar neus in de boeken: van YA tot fantasy en van feelgood tot non-fictie, geen genre blijft ongelezen. Wanneer ze niet zit te lezen, rijdt ze op haar motor of staat ze graag in de keuken.